10 2013
Zapytanie ofertowe ws. doradztwa

Szanowni Państwo,

Fundacja Dzieła Kolpinga w Polsce w ramach projektu „Myśl solidarnie, działaj lokalnie" (nr umowy 0236/M/2/2013) współfinansowanego w ramach Szwajcarsko-Polskiego Programu Współpracy poszukuje doradcy-konsultanta z zakresu edukacji globalnej. Doradztwo będzie świadczone dla przedstawicieli organizacji pozarządowych – uczestników edukacyjnego programu dla multiplikatorów edukacji globalnej w okresie od października do 31 grudnia 2013 r. i ma na celu wsparcie przygotowania i przeprowadzenia przez nich spotkań edukacyjnych dotyczących współzależności i problemów globalnych wśród wybranych grup docelowych.
Przewidywane formy realizacji doradztwa i konsultacji adekwatnie do potrzeb uczestników projektu:

• osobista (indywidualnie/grupowo) w biurze projektu w Krakowie
  • telefoniczna.

Przewiduje się udzielenie maksymalnie 56 godzin specjalistycznego doradztwa z różnych zakresów i gałęzi edukacji globalnej odpowiednio do wybranego tematu spotkania przez danego multiplikatora oraz udzielenie wskazówek dotyczących efektywnego prowadzenia zajęć dla poszczególnych grup docelowych, które mają różne wymagania i cechy determinujące odpowiednie zaplanowanie procesu dydaktycznego np. nauczyciele, młodzież, dzieci, przedstawiciele organizacji pozarządowych czy lokalnych społeczności.
Prosimy o dostarczenie oferty w terminie do 25.10.2013 r. do godz. 12.00 na załączonym formularzu wraz z CV i listem motywacyjnym. Akceptowalne formy doręczenia dokumentów to skan lub list przesłany pocztą tradycyjną lub doręczenie osobiste. Decyduje data wpływu oferty a nie stempla pocztowego.
Dane do doręczenia:
Fundacja Dzieła Kolpinga w Polsce, ul. Żułowska 51, 31-436 Kraków z dopiskiem (oferta-doradztwo MSDL)
ubukowska@kolping.pl (w tytule: oferta-doradztwo MSDL)

Z poważaniem,

Urszula Bukowska