06 2013
Seminarium nt. edukacji globalnej

Fundacja CentrumCSR.PL oraz Grupa Zagranica zapraszają na seminarium pt.: "Międzynarodowe korporacje a warunki życia i przestrzeganie praw człowieka w krajach globalnego Południa. Jakie działania mogą podjąć organizacje pozarządowe?".

Seminarium odbędzie się 3 lipca 2013r. (środa)., w godzinach 10.00 - 13.00 w Warszawie, Biblioteka Publiczna M. St. Warszawy, ul. Koszykowa 26/28.

Seminarium skierowane jest do Organizacji Członkowskich Grupy Zagranica oraz innych organizacji obywatelskich zajmujących się edukacją globalną. Celem seminarium jest wymiana doświadczeń pomiędzy aktywistami sektora pozarządowego, którzy realizują - lub chcieliby realizować - projekty związane z wpływem biznesu na sytuację krajów globalnego Południa.

Seminarium jest współfinansowane w ramach programu polskiej współpracy rozwojowej Ministerstwa Spraw Zagranicznych RP w 2013 r. oraz przez Komisję Europejską w ramach programu EuropeAid.

Polecamy!